Animonda Carny Senior - Hovädzie, kuracie + syr 400g

Kód: AN83726
Akcia
Značka: Animonda
2,10 € –10 %
Animonda Carny Senior - Hovädzie, kuracie + syr 400g
2,10 € –10 % 1,89 € 1,58 € bez DPH
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
17.7.2024
Možnosti doručenia

Carny Senior - Hovädzie, kuracie a syr je konzerva s obsahom len čerstvých mäsových častí, ktoré sú tým pravým pre Vašu mačku. Špeciálne prispôsobené na pokrytie nutričných potrieb starších mačiek.

Detailné informácie

Obchod overený zákazníkmi
Obchod overený zákazníkmi
Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
pri nákupe nad 60 EUR
Online poradenstvo k objednávke
Online poradenstvo
s odborníkom
Výhodné ceny
Výhodné ceny
na tisíce produktov skladom

Podrobný popis

Carny Senior - Hovädzie, kuracie a syr je konzerva s obsahom len čerstvých mäsových častí, ktoré sú tým pravým pre Vašu mačku. Špeciálne prispôsobené na pokrytie nutričných potrieb starších mačiek.

Hlavné vlastnosti:

  • - vyvinuté špeciálne pre mačky staršie ako 7 rok
  • - malé, jemné kúsky mäsa
  • - 100% čerstvé mäsové časti
  • - bez obilnín a sóji
  • - s taurínom
  • - vyrobené v Nemecku

Zloženie: 33% hovädzie (pľúca, srdcia, mäso, obličky, bachor), 28% kuracie (pečeň, krky), 4% syr, vývar, minerálne látky

Analýza: N-látky 10%, tuk 7%, vláknina 0,4%, popol 1,8%, vlhkosť 80%

Doplnkové látky na 1kg: taurín 800mg, Vit. D3 200 UI, zinok 25mg, mangán 1,4mg, jód 0,75mg

Odporúčaná denná dávka: orientujte sa podľa nižšie priloženej tabuľky. V prípade ak je mačka kŕmená aj inými druhmi krmiva, odporúčanú dennú dávku znížte adekvátne k ostatnému príjmu potravy.

Váha mačky V gramoch na deň
3kg 155g
4kg 185g
5kg 215g

Hmotnosť: 200g, 400g

Dodatočné parametre

Kategória: Konzervy pre mačky
Hmotnosť: 0.4 kg
Značka: Animonda
Línia produktu: Animonda Carny
Vek mačky: Dospelá mačka
Konzistencia: Mokrá strava
Typ krmiva: Konzervy
Zloženie: Hovädzie mäso, Kuracie mäso
Hmotnosť balenia: 101 - 400g
Vlastnosti krmiva: Bez obilnín
Zviera: Mačka

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: