• +421 911 224585
  • Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
  • Pon - Pia 8.00 - 16.00
  • Eurocereali Pesenti s.r.l.
  • Eurocereali Pesenti s.r.l.
  • Eurocereali Pesenti s.r.l.

Eurocereali Pesenti s.r.l.

100% prírodný a zo 100% čistých surovín talianskeho pôvodu v ochrannom jednorázovom obale dennej dávky. Voľba balenia ALDOG s jednou dávkou zabezpečuje zachovanie všetkých nutričných ​​a organoleptických vlastností od okamihu výroby až po použitie. Zaisťuje krmivu chutnosť akú si zaslúži. Exkluzívne balenie 3 kg, 6 kg a 12 kg v jutových vreciach neohrozujúce životné prostredie s obsahom praktických jednotlivých kŕmnych dávok.

Rozdelenie krmiva pre:

- šteniatka Baby (1 - 4.mesiac)

- šteňatá Junior (4 - 19.mesiac)

- dospelých psov Adult Mini, Medium a Maxi

- pre psov v záťaži Agiliti Medium a Maxi

- dospelých psov Adult Fish (losos) Mini, Medium Maxi

Eurocereali Pesenti sro bola založená v roku 1991 na základoch spoločnosti patriacej do rodiny Pesenti, ktorá pôsobí na trhu od 60-tych rokov pre tretiu výrobu poľnohospodárskych produktov. Spočiatku spoločnosť obrábala pozemky patriace iným farmárom a sušila a skladovala zozbierané obilie. Neskôr, aby uspokojila potreby farmárov, sa spoločnosť rozhodla expandovať na trh spracovania a skladovania obilnín na kŕmenie veľkých zvierat a stala sa jednou z hlavných spoločností v krajine vo svojom odvetví.

V roku 2013 Eurocereali Pesenti uviedla na trh Aldog®, rad venovaný výžive psov, ktorý umožňuje majiteľom psov vybrať si zdravý, kompletný produkt, ktorý je 100% taliansky a má kontrolovaný pôvod. Cieľom je zlepšiť a udržať zdravie a pohodu našich domácich miláčikov. V časoch, ako je táto, keď sa mnoho spoločností sťahuje do zahraničia, aby vyrábali viac za menej a s menšou kvalitou, sa Eurocereali Pesenti rozhodla zostať v Taliansku a propagovať produkty svojho vlastného územia a podnikov, ktoré ho obývajú.

Línia Aldog® sa rozrástla a pridáva čoraz špecifickejšie produkty, ktoré poskytujú zdravú výživu všetkým druhom psov.