• +421 911 224585
  • Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
  • Pon - Pia 8.00 - 16.00

Nové produkty Gran Carno

Mokré jedlo GranCarno má teraz nový, optimalizovaný dizajn - s osvedčenými a nezmenenými receptami. Stále zaručuje: 100% čerstvé, mäsité prísady, bez obilia, bez umelých farbív alebo konzervačných látok, bez zvýrazňovačov chuti, cukru alebo sóje. A všetko vyrobené v Nemecku.

Mäsovo svieže, ako to psy milujú!

Psy sa nedajú oklamať, pokiaľ ide o kvalitu. Preto je mokré krmivo pre psov GranCarno vyrobené výhradne z čerstvých mäsových prísad, ako sú srdcia, pľúca, mäso alebo pečeň, doplnené základnými minerálmi a vitamínmi.

GranCarno je prirodzene vhodné krmivo pre vášho psa. Čerstvé mäsité ingrediencie sa pripravujú rýchlo a šetrne, aby si zachovali všetky dôležité živiny. Prirodzené, čisté a s typickou chuťou mäsa, ktoré psy tak oceňujú.

Pre väčšiu rozmanitosť je GranCarno dostupné aj ako suché jedlo. Vyvinutý podľa receptúry „jemnej výživy“ poskytuje silné, energeticky výdatné jedlo a vysoký stupeň zdravotného stavu a optimálna stráviteľnosť tvoria ideálny základ pre pohodu a pohyblivosť vášho psa.